Carte

Cuvânt înainte

Am o idee nebunatică… Să scriu o carte! În direct! Adică să vă fac părtași la asta publicând aici capitol cu capitol, așa cum îmi vin în minte. Și abia la sfârșit, când voi înțelege întregul odată cu voi, să ordonez materialul și să-i dau forma finală.

Se numește… Căsătoria – pariul cu viața. Se vrea o călătorie prin minte, trup și suflet în căutarea sinelui. Scopul declarat este… intimitate versus singurătate. Eu voi fi un ghid, dar experiența vă aparține. Vă voi oferi instrumente, dar curajul de a le folosi este opțiunea voastră. Va fi un demers de autocunoaștere, riscant pe ici pe colo, ce presupune o responsabilitate asumată.

Cum o să facem? Pentru fiecare subiect luat în discuție, mă voi adresa întâi minții voastre. Ea vrea să le știe pe toate ca să aibă iluzia controlului. Și după ce-i dăm ei de lucru, trecem la adevărata provocare. Sufletul, emoția, esența voastră. Cheia de acces spre acest tărâm va veni sub forma unei propoziții, de cele mai multe ori interogativă sau cu spații libere de completat. Înainte să vă puneți această întrebare va trebui să intrați într-o stare specială de pace interioară, alegând una din metodele pe care vi le voi descrie. Adică vă veți asculta corpul. Curiozitatea, răbdarea și bucuria de a afla răspunsuri despre voi sunt tot la alegerea voastră.

Și oriunde v-ați afla, m-aș bucura să mă simțiți aproape. Întâi pentru că eu am avut o experiență de felul celei pe care v-o propun, cunosc zona, am testat-o. Apoi pentru că vă trimit energie și iubire prin cuvintele care ajung la voi. Simțiți?

Pornim la drum! Cine vine cu mine?

Standard

2 gânduri despre „Cuvânt înainte

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s